Proháczik János és Csáki József A konyhamészáros kézikönyve
Ár:
4.100 Ft
3.280 Ft
(3.124 Ft + ÁFA)
Kedvezmény:
20%
ISBN | 9786156788382 |
Kötés típusa | Puha kötés |
Oldalszám | 247 |
Szállítási határidő | 2 munkanap |
Cikkszám: | KONYV1073 |
Elérhetőség: | 449 db raktáron |
Szállítási díj: | 1.100 Ft |
Gyártó: | Nemzeti Örökség |
|
Leírás és Paraméterek
A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai munka egyik leglényegesebb részét végezték.
A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.