Proháczik János és Csáki József A konyhamészáros kézikönyve

Ár:
4.100 Ft
3.280 Ft (3.124 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: KONYV1073
Elérhetőség: 449 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Gyártó: Nemzeti Örökség
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai munka egyik leglényegesebb részét végezték.

A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad.

A könyv az eredeti kiadás reprint változata.

Termékek Menü