Bittner János Finom hentesáruk könyve
Ár:
3.500 Ft
2.800 Ft
(2.667 Ft + ÁFA)
Kedvezmény:
20%
ISBN | 9786156385758 |
Kötés típusa | Puha kötés |
Oldalszám | 216 |
Szállítási határidő | 2 munkanap |
Cikkszám: | KONYV831 |
Elérhetőség: | 131 db raktáron |
Szállítási díj: | 1.100 Ft |
Gyártó: | Nemzeti Örökség |
|
Leírás és Paraméterek
A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban. Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos receptet tartalmaz. A kötet érdekessége az, hogy a húsok tartósításától, a különböző kolbász- és szalámifélék és egyéb felvágottak, mint például a hurkák, a disznósajtok és a szalonnák elkészítésének módjáról ad kimerítő felvilágosítást. A kötet végén, önálló fejezet mutatja be a kóser hentesáruk, valamint a lóhúsáruk receptjeit és azok elkészítési módját.
Ezért ajánljuk mindazok számára, akik a húskészítmények kedvelői és érdeklődnek a hentesipar titkai iránt.