Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Ár:
2.700 Ft
2.160 Ft
(2.057 Ft + ÁFA)
Kedvezmény:
20%
ISBN | 9786155144660 |
Kötés típusa | Puha kötés |
Oldalszám | 76 |
Szállítási határidő | 2 munkanap |
Cikkszám: | KONYV1062 |
Elérhetőség: | 550 db raktáron |
Szállítási díj: | 1.100 Ft |
Gyártó: | Belső-EGÉSZ-ség |
|
Leírás és Paraméterek
Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében.
A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában.
A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.